Et-Co* presenta seu segon treball disc PRIMe! (Hidden Track Records/Marlee Records). Amb aquest nou llançament, Et-Co* apunta clarament al nou mil·lenni, sense deixar de mirar al passat. En aquella mirada cap al primari hi ha una història implícita, on es dóna una veu crítica i reflexiva sobre el món actual. PRIMe! és una aposta segura per a les orelles que cerquen propostes emergents amb personalitat, sonoritat pròpia i caràcter fora del comú. 

Et-Co* ha presentat la seva fusió innovadora i contemporànea en el marc de la 30ª edició del Festival Altaveu (Seleccionats per la plataforma Frontera 2018), finalistes de DO Tarragona, premi TRACK Vendrell Baix Penedés, 2n premi FIRA de la Música de Cardedeu i FNAC +100 Autor SGAE. Ademès de participar amb la seva música al projecte comunitari Barris en Dansa a la gira NARINANT actuant al Mercat de les Flors Teatre Sant Andreu (SAT) (Barcelona), entre altres.

Amb PRIMe!, Et-Co* fa una clara aposta per la fusió de gèneres tribals i la electrònica. L’àlbum conté 11 temes que naveguen entre les sonoritats ètniques ja explorades en el seu primer disc (Liberto!, Marlee Records 2014) i noves influències sonores més actuals on s’acosten a estils com el Trip-Hop, l’electrònica i el Pop. Temes com la rítmica i enèrgica ‘Ameba’ donen forma a un treball discogràfic més madur on es consolida el creixement i la personalitat musical de la banda. 

Per altra banda conten amb vàries les nominacions internacionals pel video-clip “Savage World” del Director Conde Poveda, a les categories d´animació al Festival Music Video Underground L.A (Los Angeles), Festival Sci-On (Nevada) i seleccionat al Festival de Cine de Girona 2018.

A la actualitat estrenaran el nou documental PRIMe! Dirigit per Nando Caballero (La Produktiva Films) al CINE IRIS, Calafell el 29 de Març de 2019.

Et-Co* son:
Sonia Linares Berroy (Veu), David Chueca Folch (Guitarra/Producció), Mariano Varela (Drums), Antonio León (Bass)