Un any després del llançament de l’àlbum PRiMe! i després de la gira de presentació que els va portar a actuar en l’emblemàtic Festival Altaveu 2018, la banda del Baix Penedès Et-Co* presenta el documental PRiMe! Live Show, que conta la història de gestació de la performance que la banda va idear per a la presentacióde l’àlbum.

El film, dirigit per Nando Caballero (La Produktiva Films) realitza un recorregut que aborda des de la preparació de la performance fins a l’estrena, en forma d’assajos, entrevistes i converses entre els propis músics i col·laboradors de la banda com els artistes locals de la Porta de Fusta i el Roquetenc Conde Poveda al videoart. 

El documental reflexa  l’ardu treball que els artistes independents han de fer per a poder mostrar la seva obra, i finalment ofereix un retrat fidel d’una banda contemporània, amb un significat que va molt més allà del musical, per a aconseguir una dimensió personal i filosòfica.A més de la projecció del esmentat documental, de 37 minuts de durada, la banda interpretarà alguns dels temes de l’àlbum en format acústic, acompanyats de la dansa de Patrizia Barbieri.

Es podrà visionar el 29 de març en el Centre Cívic Cinema Iris a les 19h (Carrer de Vilamar, 21, 43820 Calafell, Tarragona).